Usi din sticla

Pentru mai multa lumina folosim sticla securizata pentru usi batante si glisante  !

Montam usi din sticla batante, glisante, armonice cu feronerie Dorma, Hafele sau import Italia. Gama de sticla folosita acopera toate cerintele, sticla securizata, laminata, serigrafie,  modele sablate.
Abordam si lucrari ale arhitectilor unde gasim solutii tehnice si ne adaptam configuratiilor cerute.
Ne deplasam pentru masuratori si intocmim oferta dumneavoastra in maxim 24 ore. Pentru oferta de pret  puteti  transmise detalii si schite pe mail sau fax.
Termenul de montaj este ferm si rapid deoarece  lucram cu materiale din stoc.

usi din sticla securizata

Usi batante cu balamale pe perete

Pentru bucatarii, living sau dressing se pot monta usi din sticla cu balamale dublu sens. Acestea se fixeaza direct pe zid (suport solid) si nu necesita toc, montajul se face foarte rapid. Neavand toc, spatiul de trecere este foarte putin micsorat, sunt ideale pentru latimile mici ale golului.


Usi din sticla glisante cu sina  inox

Pentru spatii  mari si camere moderne montam usi glisante cu sina  superioara din bara rotunda de inox.

Usi din sticla armonice – pereti care se strang

Usa armonica este practic un peretede sticla  care desparte doua incaperi si se strange la nevoie lasand un spatiu comun marit. Nu este o usa de trafic, ci dimpotriva,  se manipuleaza mai rar, o data, de cateva ori pe zi.

Usi din sticla glisante Dorma Agile

Sistemele sunt suple si rezistente in timp,  sina este din aluminiu iar rolele sunt ascunse in interior.

Usi din sticla batante cu amortizor pardoseala

Pentru spatii de birouri si magazine este necesara inchiderea automata a usii cu ajutorul amortizorului de pardoseala. Usile sun realizate din sticla securizata 10 mm clara sau cu inscriptionare prin sablare. Seturile de feronerie pot fi cu aspect de inox satinat, oglinda sau aluminiu eloxat.

Usi din sticla cu toc

Montam aceste usi  unde se doreste o usa cu broasca si etansare pe garnituri, la bai , la dormitoare, la usile de birouri.  Tocurile pot fi din aluminiu eloxat sau din lemn. Foaia de usa este din sticla securizata de 8 mm clara , vopsita sau sablata.